• 0216 457 83 26

FİRMA KATEGORİLERİ

HABER DETAYI

16 Mart 2017 16:20

Basketçiler play-off yolunda avantaj arıyor

Spor Toto Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol’un genel menajeri Boray Dai, 19 Mart Pazar günü TOFAŞ ile yapacakları maçta elde edilecek galibiyetin, play-off yarışında avantaj sağlamak adına önemli olduğunu söyledi.

Boray Dai, normal sezonun son 9 haftasına girilen ligde bundan sonraki süreçte alınacak her puanın sıralamadaki yerlerini sağlamlaştıracağını dile getirerek, “Özellikle bu hafta sonu oynayacağımız TOFAŞ maçı büyük önem arz ediyor. Aynı puana sahip iki takımın play-off yarışında avantaj sağlamak adına mücadele edeceği, galibiyetin 2 kat daha değerli olacağı bir karşılaşma oynayacağız.” diye konuştu.
Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan mücadeleden galibiyetle (87-72) ayrıldıklarını hatırlatan Dai, şunları kaydetti: “Geride bıraktığımız bu süreçte kadrolarına 2 deneyimli ABD’li oyuncu takviyesi yaptılar. Çok kaliteli bir ekibe karşı oynayacağımızın ve maçın da ne kadar bizim açımızdan önemli olduğunun bilincindeyiz. Pazar günü tüm sporseverleri bu güzel, çekişmeli maçı izlemeye ve takımımıza destek olmaya bekliyoruz.”

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.